Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 06. 2013. 12:58 >> 13:39
2

HAOS U FABRICI

Radulović: KAP kao ruski rulet

Potpredsjednik Parlamenta i funkcioner DF-a Branko Radulović rekao je da bi oko KAP-a trebalo da reaguje tužilaštvo, navodeći da je stanje haotično. On je situaciju sa KAP-om uporedio sa ruskim ruletom.

 

Radulović je na presu u Skupštini rekao da bi vrhovni državni tužilac morao da uđe u fabriku, kako bi se raskinuo ugovor.

"Mora se početi sa nekim barem minimalnim investicijama, moramo postati minimum normalna država", rekao je Radulović.

On smatra da je najbolje rješenje za KAP "programirano gašenje uz nove investicije".

"Potpuno gašenje KAP-a bilo bi katastrofa za Crnu Goru" istakao je Radulović, jer budućnost aluminijumske industrije je, kako se i sam uvjerio izuzetno perspektivna u regionu.

Radulović je negirao da je mostarski Kombinat aluminijuma pred gašenjem, jer po njegovim informacijama izuzetno dobro posluje. Ista je situacija i sa fabrikama aluminijuma u Šibeniku i Širokom Brijegu. Tamošnji stručnjaci ponudili su Crnoj Gori besplatnu pomoć za rješenje problema  KAP-a, rekao je on.

Na pitanje da prokomentariše mogućnost da se Crna Gora isključi sa evropske interkonekcije, zbog struje koju je KAP nelegalno potrošio, Radulović je kazao da "Crna Gora sve ono što je uzela mora i da vrati, te da u tom dijelu drugo rješenje ne postoji".

Slavenka Makočević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније