Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila R.B.

27. 07. 2016. 16:39 >> 16:21

ODGOVOR

"URA opet juriša na Plantaže"

Kompanija "13. jul Plantaže” je ponovo, ničim izazvano, došla na udar nove, politički reciklirane, perjanice, pod cenzusom uokvirenog, građanskog pokreta URA, saopštili su iz kompanije "Plantaže". "I ovog puta juriš URA, ponovo pokrenut od strane prepoznatljivog malograđanskog subjekta ovog građanskog pokreta, je motivisan ličnim i pohlepnim interesima te osobe protiv koje se vode brojni postupci za nedjela koja je napravila u svojoj, takvim postupcima bogatoj, radnoj karijeri", kazali su iz Plantaža.

Ranije danas, članica Građanskog pokreta URA i predstavnica grupe manjinskih akcionara Plantaža, Valerija Saveljić, kazala je da ta kompanija, kao odmazdu prema tridesetak radnika koji su je tužili, premješta na lošija radna mjesta, tako da se "ekonomisti i magistri bankarstva šalju u vinograde da brinu o zdrastvenom stanju biljaka".

Iz "Plantaža" su kazali da su dužni da saopšte sljedeće, isključivo radi zadovoljenja interesovanja javnosti i eliminisanja mogućeg dovođenja u zabludu površnih čitalaca "bombastičnih poruka ovog, od skora politički preobraženog i za "13. jul Plantaže” dežurnog dušebrižnika, a u najmanju ruku kontroverzne osobe":

"Kompanija "13. jul Plantaže”, u skladu sa pozitivnim propisima sprovodi suvereno svoju kadrovsku politiku (zapošljavanje i raspoređivanje zaposlenih) i u tom značajnom poslu moguće su greške i propusti, što potvrđuje i činjenica da je dotična kontroverzna pojava zauzimala značajno mjesto u našoj Kompaniji. Upravo zbog toga, naša Kompanija ulaže dodatne napore da valorizuje i očuva svoje dosadašnje, osvjedočeno profesionalno i ljudsko postupanje prema svim zaposlenima, na potpuno jednak način i raspoređuje iste na radna mjesta u skladu sa svojim potrebama, a uz vođenje računa o njihovim, kako formalnim tako i ličnim svojstvima, vještinama i znanjima", kazali su iz Plantaža.

Iz te kompanije tvrde da su sva mjesta na koja su raspoređeni zaposleni u skladu sa ovim principima.

"I ne mogu se nikako posmatrati kao gora ili bolja rješenja, nego isključivo kao rješenja donijeta srazmjerno kvalitetu radnog profila zaposlenih. Posebno ističemo da politička, nacionalna, vjerska, polna ili ma koja druga pripadnost bilo kojoj društvenoj organizaciji ili grupi, kao i orjentisanost bilo kojoj vrsti ideološke opredijeljenosti, ne utiče na zapošljavanje i raspoređivanje zaposlenih u našoj kompaniji, već isključivo njihove radne sposobnosti", zaključili su iz "Plantaža".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније