Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

09. 04. 2024. 11:09 >> 11:14
Čitaj mi:

ČESTITKA BOŠNJAČKOG VIJEĆA

Dani Ramazana ojačali bliskost i razumijevanje

Predsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori Suljo Mustafić čestitao je Ramazanski bajram reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere u Crnoj Gori i dijaspori.

"Dani Ramazana koji ostaju iza nas, donjeli su nam brojne blagodati. Naš post i molitve okrijepili su naš duh i približili nas Bogu Uzvišenom, jačajući bliskost i razumijevanje. Nadamo se da će snaga zajedništva koju nam je ulio ovaj sveti mjesec biti izvor našeg jedinstva u vremenu ispred nas. Bajramski blagdani su dani radosti koje obilježavamo i dijelimo otvorenog srca zajedno sa svojim porodicama, rodbinom, prijateljima i komšijama. I u danima Bajrama, naše misli i dove su sa onima kojima je radost uskraćena - nemoćnima, bolesnima i unesrećenima, posebno stanovnicima Gaze i Palestine. Molimo Boga da im olakša patnje i da, i oni i njihove porodice, osjete ljepotu ovih blagdana", navodi se u čestitki.

Kako dodaju, žele da Bajram donese radost, ojača ljubav i slogu u domovima, jedinstvo i solidarnost u zajednici i društvu i zbliži u nastojanju da učvrstimo razumijevanje i međusobno poštovanje u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније