Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

30. 03. 2024. 17:44 >> 18:13
Čitaj mi:

IFTAR U PLAVU

Šahmanović: Bošnjačko vijeće da ne bude poligon za političke utakmice

Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori kao krovna institucija svih Bošnjaka ne treba da bude poligon za bilo kakve političke utakmice raznih pojedinaca ili organizacija, smatra potpredsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori Bejto Šahmanović.

Šahmanović je bio domaćin ramazanske večere- iftara koja je organizovana u Plavu.

Kako je poručio na iftaru, umrežavanje odvažnih intelektualaca iz reda mlađe generacije Bošnjaka, nastoji staviti po strani sve ono što dijeli.

"U prvi plan treba istaći ljudske i moralne vrijednosti koje su nas na ovom iftaru putem okupile. Mjesec Ramazana je dobra prilika da tu ideju približimo ljudima", dodao je Šahmanović.

Navodeći da je Plav oduvijek simbol za dobre međuljuske odnose nevezano za političke razlike, osvrnuo se i na dobrosusjedske odnose sa prijateljima iz albanske zajednice, čemu svjedoči i njihovo prisustvo iftaru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније