Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 06. 2014. 18:53 >> 20:07
1

KONJEVIĆ DŽOMIĆU

"Kako istinu zbori, tako mu Bog pomogao"

Nalogodavac protojereja SPC Velibora Džomića zna da će realizacijom Poglavlja 24 doći do istrage koja će se baviti njihovim dugogodišnjim radnjama u lokalnim samoupravama, navodi se u reagovanju Kabineta ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, na Džimićeve ranije optužbe.

U reagovanju Konjevićevog kabineta je saopšteno da ministar neće komentarisati, kako navode, podmetanja i laži koje ovih dana šire Velibor Džomić i njegovi nalogodavci.

"U Crnoj Gori bi rekli: "Kako istinu zborili, tako im Bog pomogao", navodi se u reagovanju.

Podsjetimo Upravni sud je usvojio tužbu protojera Velibora Džomića i presudom poništio peto drugostepeno rešenje MUP-a Crne Gore kojim je ranije odbijena njegova žalba zbog odbijanja zahtjeva za odobrenje privremenog boravka po osnovu spajanja porodice. Džomić je danas kazao da  sve više žali "izvanjeg ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića".

"Koji je ovog puta upao u novu ličnu i profesionalnu provaliju, jer je, prema mojim saznanjima, morao da potpiše izjavu Ranka Krivokapiću kao svoju. Inače, riječ je o staroj metodi Ranka Krivokapića da ispred sebe istura svoje golobrade poslušnike-juče Mirka Stanića, danas Raška Konjevića", kazao je protojerej Velibor Džomić.

Tim povodom, Džomić je izjavio da ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić ponižavaju Crnu Goru.

"Džomić zna da je Konjević, po službenoj dužnosti, upoznat sa sadržajem akta Agencije za nacionalnu bezbjednost kojim se opisuje zašto njegovo djelovanje ugrožava nacionalnu bezbjednost Crne Gore. Doći će vrijeme kada će se to moći i javno saopštiti. Njegov nalogodavac takođe zna da će realizacijom Poglavlja 24 doći do istrage koja će se baviti njihovim dugogodišnjim radnjama u lokalnim samoupravama. Sada se raznim podmetanjima i lažima pokušava prikriti njihovo djelovanje", navodi se u reagovanju iz Konjevićevog kabineta.

U reagovanju je ponovljena misao Dobrice Ćosića, jednog od najvećih srpskih pisaca, koji je, kako se navodi, za Džomića rekao da je: “Čovjek niskog morala i velikih pretenzija”.

"Ovim saopštenjem završavamo svu priču sa osobama koje ne zaslužuju da se sa njima razgovara", navodi se u reagovanju Kabineta ministra unutrašnjih poslova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније