Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 05. 2014. 17:02 >> 17:03

SENAT UNIVERZITETA CG

Odobren dodatni, avgustovski ispitni rok

Senat Univerziteta Crne Gore prihvatio je danas inicijativu Studentskog parlamenta da se studentima odobri polaganje ispita u dodatnom, avgustovskom roku.

Kako je saopšteno, u avgustu će studenti moći da polažu najviše tri predmeta od prijavljenih predmeta tokom 2013/14. godine, ili ukoliko su im ostala najviše tri nepoložena, a prijavljena predmeta do završetka studija.

Predstavnici Studentskog parlamenta, u dopisu Senatu, istakli su da je značaj organizovanja avgustovskog roka ove godine još veći, jer se uslovni upis na specijalističke studije više neće odobravati, pa avgustovski rok predstavlja priliku za sve studente da polože zaostale ispite.

Senat je, na današnjoj sjednici, imenovao i centralnu komisiju za upis za studijsku 2014/15. godinu, koji bi trebalo da bude organizovan krajem juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније