Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 05. 2014. 22:15 >> 22:20
33

AMFILOHIJE ZNA

Poplave u Srbiji zbog Končite

Mitropolit crnogorsko primorski Srpske pravoslavne crkve Amfilohije kazao je da je nepogoda koja je zadesila čitavu Evropu opomena zbog slavljenja austrijskog pobjednika za pjesmu Evrovizije Končite Vurst. Amfilohije smatra da je sve što se dešava u Srbiji znak da Gospod voli baš Srbiju i da ih stradanjem vraća na pravi put.

''Pazite, u ovom trenutku šta se događa. U Evropi ko dobija prvjenstvo? Dobija ta nesreća, odnosno taj nesrećnik, ne znam ni kako se zove koji se afirmiše kao Isus'', kazao je Amfilohije i pojasnio da misli na Eurosong.

''Apsolutno. I time se propagira razaranje ljudske prirode, ljudskog bića i to se stavlja na pijedastal na uzor novim pokoljenjima i generacijama. Kao što se ponovo priprema ta parada srama, koja je u dubini razaranje hrišćanskog etnosa, naravi i razaranje ljudske prirode i smisla ljudske prirode. Sve su to znamenja našeg vremena i jednostavno očekujem da nas Bog još voli čim šalje takve opomene kao što je i Srbiji poslao takve opomenu, da se malo zamislimo nad sobom i nad putem kojim krećemo i koji prihvatamo da je to normalni ljudski put'', kazao je Amfilohije za Novu TV.

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније