Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 05. 2014. 12:25 >> 12:35
4

''NIJESAM KRIV''

Rađenović: Neću podnijeti ostavku

Predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović poručio je, u javnom obraćanju, da će nastaviti da radi svoj posao i da neće podnositi ostavku.

"Nakon svih, skoro dvomjesečnih dešavanja koja su za nama, imam potrebu i obavezu da vam se obratim. Kao lojalan građanin ove države, koji se borio za njenu nezavisnost, ističem potpuno povjerenje u njene institucije i pravosudni sistem. Bez namjere da ulazim u pravni aspekt o kojem će se raspravljati na sudu, želim da naglasim da sam u pokrenutom pravnom postupku ispoštovao sve zakonske procedure i mjere sa dubokim osjećajem pune nevinosti na koju ukazujem od samog početka", kazao je Rađenović.

Predsjednik SO Budva je napomenuo da će odbraniti i dokazati da nije kriv.

"Uvjeren sam da istina uvijek pronađe svoj put uprkos trnju i preprekama. Ubijeđen sam da će se to potvrditi i u zakonskim postupcima. U periodu koji je pred nama neću komentarisati bilo šta vezano za svoj pravosudni slučaj. Time će se baviti nadležne institucije", kazao je Rađenović.

Rađenović, nekadašnji menadžer Budve Aleksandar Tičić i nekadašnja direktorica Prve banke Jelica Petričević, terete se da su učestvovali u nezakonitoj prodaji 27.000 kvadrata državne zemlje na brdu Košljun, iznad Budve.

Nema lokalnih izbora

Skupština opštine Budva, na današnjoj sjednici, nije izglasala predlog opozicije o skraćenju mandata, odnosno raspisivanju novih lokalnih izbora.

Protiv predloga opozicije, glasalo je 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Socijaldemokratske i Liberalne partije. Dva nezavisna odbornika bila su uzdržana, dok su odbornici Demokratskog fronta, Pozitivne Crne Gore i SNP-a bili za skraćenje mandata.

Rađenović nije prisustvovao sjednici opštinskog parlamenta.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније