Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

27. 01. 2024. 22:15 >> 22:15

Sačuvajmo Sinjajevinu

Održan tradicionalni pohod do Margite

Građanska inicijativa Sačuvajmo Sinjajevinu organizovala je danas tradicionalni pohod do Margite, kojim je još jednom poslata poruka da Sinjajevina nikada nije pusta, ni sama. Pohod je tradicionalno po četvrti put krenuo iz Štitarice u Mojkovcu i Lipova u Kolašinu.

“Ovakvim aktivnostima samo dokazujemo da Sinjajevina nikada nije i neće biti sama, te da će je njeni domaćini i planinke, kao i svi dobronamjerni građani Crne Gore braniti i čuvati za buduće generacije. Raduje najava iz Vlade, premijera Milojka Spajica i ministra odbrane Dragana Krapovića, da će konačno biti stavljena tačka na priču o vojnom poligonu na Sinjajevini”, poručuju iz inicijative Sačuvajmo Sinjajevinu.

Konačnim poništenjem odluke o vojnom poligonu na Sinjajevinu , kako ističu, konačno će moći da se posvete konkretnim aktivnostima koje će Sinjajevinu i Crnu Goru ojačati ekonomski, jer će se ubuduće raditi na punoj afirmaciji poljoprivrednih, turističkih i kulturoloških vrijednosti Sinjajevine.

“Nadamo se da više nikada nećemo imati Vladu kakva je bila 2019.godine, a koja se okrenula protiv svog naroda i koja je uperila oružje u svoj najveći ekološki i poljoprivredni biser, poručuju iz inicijative Sačuvajmo Sinjajevinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније