Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

20. 10. 2023. 18:54 >> 18:54
2

URA

"Neće biti poligona na Sinjajevini dok je Abazović premijer"

Dok je Vlade premijera Dritana Abazovića neće biti nikakvog vojnog poligona na Sinjajevini, kažu iz Građanskog pokreta URA.

Dodaju da su mnogo puta demantovali, kako tvrde, "optužbe i spinove u kojima se pokušavalo predstaviti kako Vlada planira vojni poligon na Sinjajevini".

"Na kraju sve te lažne optužbe i spinovi uvijek su sami od sebe završili neslavno taman kao i oni zasađeni borići Predraga Boškovića, a Sinjajevina je ostala netaknuta. Bošković koji je Sinjajevini i bio namjenio vojni poligon ovoga puta pokušava da predstavi kako Vlada Nacrtom prostornog plana ga i dalje planira na drugom najvećem pašnjaku u Evropi. Bošković bi trebao da zna da Prostorni plan ne može planirati privremeni objekat, može ga tretirati otvorenim pitanjem kao i druga u državi o kojima odluku donose institucije i sve što se nalazi u Prostornom planu je upravo zaključak o tome da se otvara mogućnost druge lokacije. Tako da sve što je Vlada Dritana Abazovića uradila, a tiče se poligona za Vojsku Crne Gore je nalaženje nove lokacije. URA je od samog starta bila protiv vojnog poligona na Sinjajevini i biće uvijek, ako opet nekome padne na pamet da na Sinjajevini formira vojni poligon bićemo ponovo među prvima koji će stati u odbranu prirodnog bisera Crne Gore", zaključuju u saopštenju URA. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније