Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Биљана Ровчанин [ TVCG ]

16. 07. 2023. 08:38 >> 08:38

ZA TURISTE I MJEŠTANE

“Nijagarini vodopadi” privukli pažnju u vrelim ljetnjim danima

Jedno od najpoznatijih izletišta u Podgorici, popularni “Nijagarini vodopadi” bili su najposjećeniji ovih dana. Iako su vodopadi skoro presušili, to nije omelo građane Podgorice ali i veliki broj turista da upravo tu pronađu osvježenje.

Jedan od posjetilaca je rekao da mu je žao što je vodopad presušio ali da sigurno lijepo izgleda.

Zatekli smo i reprezentativca iz Poljske koji je dobio preporuku da dođe na ovo izletište.

“Mi smo iz reprezentacije poljske i učestvovali smo na Evropskom kadetskom vaerpolo prvenstvu koje se održava u Podgorici. Po preporuci odlučili smo da dan provedemo ovdje i zaista je divno i voda i ambijent”, kazao je on.

Posjetioci su komentarisali da su cijene u kafiću nekoliko kilometara dalje, jako pristupačne.

Građani su komentarisali da nema razloga da ne dođu ovdje, a da idu do Budve ili do Ulcinja, a neki od njih su kazali da su potrošli 13 eura u kafiću za hranu i piće za dvoje.

Ekipa TVCG srela je i kolegu iz naše medijske kuće, Nemanju Pavićevića.

“Cijevna odvlači negatinu energiju. Ovdje su nevjerovatno ljubazni domaćini, prijatna klijantela i vlada potpuna harmonija kako sa prirodom tako i među ljudima”, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније