Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Тамара Мусић [ TVCG ]

24. 06. 2023. 16:23 >> 16:27
2

MJEŠTANI NjEGUŠA OGORČENI

"Radovi na svakom koraku, na djelu uzurpacija NP Lovćen"

Raskopani putevi, hrpe pjeska i građevinski radovi su ono što očekuje posjetioce Njeguša, a stanovnici sa tim žive svakodnevno.

Mještani strahuju da ti građevinski radovi nijesu samo za žičaru, već da će se tu graditi nešto drugo čemu nije mjesto u Nacionalnom parku Lovćen. 

Mještanin Dragan Čavor tvrdi da je na djelu uzurpacija Nacionalnog parka, probijanje puteva i još dosta stvari sakriva se pod plaštom Žičare.

"Ovo mi liči da će da se izgradi neki rizort", tvrdi on.

Čavor tvrdi da se uništava priroda pod ćutnjom Nacionalnog parka Lovćen, te stoga pozivaju nadležne da jasno definišu šta se podrazumijeva pod projektom Žičare, a šta je divlja gradnja. 

Od Nacionalnih parkova TVCG nije mogla dobiti odgovor.

Nije ni zanemarljiv odgovor direktora NPCG Vladimira Martinovića koji je ekipi Javnog servisa kazao da moraju platiti ulaznicu, pa i ako izvještavaju o temama od javnog značaja, kao što je ova. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније