Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ rtcg.me ]

16. 04. 2023. 21:54 >> 21:55

NENEZIĆ

"Osuđujem napad, to nije slika našeg grada Bara"

Povodom napada na mlade atletičare iz Sarajeva saopštenjem se oglaso predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić, ističući da nas je u prazničnim danima koje treba da proslavimo u miru i slozi, sa svojim prijateljima, rođacima, komšijama i sugrađanima svih vjera, po čemu je Bar i poznat i prepoznatljiv, zadesio nemili i sramni događaj.

"Želim da mladim sportistima i njihovim porodicama uputim izvinjenje u ime svih svojih sugrađana i svoje lično ime, u nadi da se nešto slično nikada neće ponoviti. Sraman i kukavički čin pojedinaca nikada ne predstavlja sliku zajednice, a ovo sigurno nije slika našeg grada Bara. Atletičari iz inače pobratimskog grada Sarajeva tradicionalno su naši gosti i siguran sam da će tako i ostati, jer do juče u Baru su se uvijek osjećali kao kod kuće", saopštio je Nenezić.

"U nadi da će ova dva mlada momka od svega ovoga imati samo jedno ružno sjećanje, da će što prije na sportskim borilištima ostvariti velike sportske uspjehe i ponovo pripreme za njih odraditi u našem gradu, još jednom upućujem izvinjenje u svoje lično ime i u ime svih građana Bara. Na nama u Baru je da učinimo sve da ovaj nemili događaj ostane izuzetak i da ne dozvolimo da huligani ruže tradiciju gostoprimstva i otvorenosti našeg grada", kazao je Nenezić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније