Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ I. P. ]

16. 02. 2022. 15:36 >> 15:37

POMOĆ KOLEGAMA

U OB Pljevlja sjutra dolazi dvoje internista

U Opštu bolnicu (OB) Pljevlja sjutra će stići dvoje internista, kako bi pomogli toj zdravstvenoj ustanovi usljed nedostatka kadra, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Iz tog resora kazali su da je rješenje nedostatka kadra u OB Pljevlja, usljed obolijevanja ljekara od kovid-a 19, dogovorila ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović tokom posjete toj zdravstvenoj ustanovi.

Ona je rekla da je pet ljekara pljevaljske bolnice van redovnog stroja zbog omikron soja koronavirusa - dvoje internista, jedan anesteziolog, ortoped i hirurg, i da se nalaze u izolaciji.

„Međutim, na današnjem sastanku riješili smo tu problematiku i već od sjutra ujutru u bolnici u Pljevljima biće dva ljekara internista, dok se funcionisanje hirurgije, ortopedije i anastezije odvija bez ikakvih poteškoća”, kazala je Borovinić Bojović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније