Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Marija Radulović, TVCG

13. 10. 2020. 16:14 >> 18:25

ISTRAŽIVANJE

Jutarnji program TVCG najgledaniji u CG

Jutarnji program TVCG, prema istraživanju IPSOSa i Telekoma za avgust i septembar 2020. godine, najgledanija je emisija tog tipa u Crnoj Gori. Gledanost emisije Dobro jutro Crna Goro raste iz mjeseca u mjesec, što je, kaže urednica Milica Babić, pokazatelj da su na dobrom putu, ali i podstrek da budu bolji.

Uz "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG u avgustu i septembru budilo se 35 odsto gledalaca koji su u tom periodu bili pored malih ekrana. Gledanost raste iz mjeseca u mjesec, a istraživanja Ipsosa i Telekoma pokazuju da se Jutarnji program naše kuće gledao više u odnosu na emisije tog tipa na konkurentskim televizijima.

"Jutarnji program mislim da je to na svakoj televiziji, a posebno na javnom servisu, mali rudnik, a ovi rezultati su dokaz da se rad u tom malom rudniku isplati. Za to najveću zahvalnost i ja i svi treba da imamo ka urednicima emisija i onima koji osmišljavaju program svakog dana", ističe Babić.

Ekipa jutarnjeg programa svakodnevno priprema emisiju koja se emituje od 6:30 do 9 sati. Epidemija koronavirusa bila je poseban izazov za realizovanje emisije.

"Jako teško pogotovo što iza jutarnjeg programa stoji jako malo ljudi, ne toliko koliko bi ljudi mislili da stoji. Tokom pandemije nas šestoro je svakog dana radilo emisiju od 3 sata. To je prosto tako, niko vas ne pita je li pandemija je li kiša napolju, je li se dešavaju neke druge stvari, vi morate da imate emisiju svakog dana u 6 sati ujutru, sad u 6:30", priča Babić.

Istraživanje Ipsosa i Telekoma pokazalo je da jutarnji program TVCG tokom avgusta i septembra povremeno pratilo u prosjeku 60.000 gledalaca. Rezultati istraživanja pokazatelj je da su na dobrom putu.

"Povjerenje gledalaca koje mi imamo je satisfakcija za sav uloženi rad", ističe urednica programa.

No posao se nastavlja, dok se sprema emisija za naredni dan prave se i planovi kako da bude još bolja. Prate se želje i sugestije gledala, a uskoro bi trebalo da se u jutarnji program uključuju reporteri iz svih gradova Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније