Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

20. 03. 2020. 21:29 >> 21:28

PROJEKAT UJR

Stvoreni kvalitetniji uslovi za rad “Zahumlja”

Uprava javnih radova uspješno je realizovala projekat dogradnje objekta Javne ustanove “Zahumlje” u Nikšiću, za koji je Vlada Crne Gore iz budžeta izdvojila blizu 300 hiljada eura.

Kako su saopštili, svi građevinski radovi i opremanje objekta završeni su proteklih dana, čime su se stekli uslovi za njegovu predaju korisniku na dalju upotrebu.

Svečana primopredaja nije organizovana zbog aktuelnih mjera suzbijanja koronavirusa.

"Izvođač radova na ovom projektu, pljevaljsko preduzeće “Tehnogradnja”, radove je završilo u ugovorenom roku, a novoizgrađeni dio objekta u potpunosti je arhitektonski priladođen izgledu postojećeg. Članovi i rukovodstvo “Zahumlja” na taj način su dobili oko 360 metara kvadratnih novog prostora za skladištenje nošnji, magacinske i kancelarijske prostorije, muzički studio i druge potrebe", navodi se u saopštenju UJR.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније