Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

11. 06. 2019. 10:35 >> 10:36

POTPISAN UGOVOR

NLB banka novi sponzor OFK "Grbalj"

NLB Banka je juče potpisala ugovor o saradnji sa OFK „Grbalj”, prvoligašem crnogorske fudbalske lige iz opštine Kotor. Izvršni direktor NLB Banke, Dino Redžepagić i predsjednik OFK “Grbalj” Nenad Maslovar su potpisivanjem ugovora ozvaničili saradnju za predstojeću sezonu, čime je NLB Banka postala jedan od sponzora OFK “Grbalj”.

 

Banka je prepoznata kao dugogodišnji sponzor Košarkaškog kluba “Budućnost Voli", a kroz saradnju sa klubom iz Radanovića, svoju podršku banka širi i na druge profesionalne sportove.

“Zadovoljstvo mi je što smo danas i zvanično postali partner OFK “Grbalj”. NLB Banka je jako ponosna na još jedan znak podrške sportu i zdravom životu a posebno što smo u prilici da zajedno sa poslovnom zajednicom Kotora i Grblja podržimo njihov najveći sportski brend FK „Grbalj“. Ono što me posebno raduje jesu rezultati ovog kluba kod omladinskih i pionirskih selekcija što je znak velikog rada i truda i veliko mi je zadovoljstvo što ćemo i mi biti dio toga i iskreno se nadam da će ovo biti samo početak saradnje”, zaključio je izvršni direktor u NLB Banci Dino Redžepagić.

“Izuzetno mi je drago što smo danas ostvarili ovaj vid saradnje i potpisali ugovor sa NLB Bankom koja će nam sigurno biti podrstrek i pomoć u narednom periodu za rad kluba, pogotovo kada je riječ o mlađim kategorijama. Nadam se da ćemo opravdati ukazano povjerenje i ostvariti još bolje rezultat", kazao je predsjednik kluba Nenad Maslovar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније