Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG

21. 05. 2019. 07:02   >>  07:02 6

AKADEMIK RADONJIĆ

Bez države nema života

Crna Gora nikada nije priznavala poraz i nikada nije klonula, jer je imala duh i svijest o tome da bez države nema života, kazao je akademik Dukljanske akademije nauka i umjetnosti Radovan Radonjić, gostujući u emisiji Argumenti, Televizije Crne Gore.

"Ovaj datum, prije 13 godina, iznijet na tim ramenima, i da mu se zato najveći dio građana ove zemlje tako silno radovao, pokazalo se, bez obzira na mnoge teškoće koje su poslije došle, s velikim razlogom, jer se promjena u Crnoj Gori vidi gotovo na svakom koraku, i ako to, naravno, ne znači da nema mjesta i potrebe za vrlo ozbiljnim primjedbama na ono što se radilo u odnosu na ono što se moglo raditi", kazao je Radonjić.

On je naveo i da je Crna Gora opstala i krenula svojim putem i potvrdila svoju hiljadugodišnju oslobodilačku istoriju.

"Beskrajno zahvaljujem crnogorskoj dijaspori, jer to su bili ljudi koji su bili svjesni da je važno da imaju svoju zastavu na Ist Riveru, da kažu da nisu fukare ili splačine, već narod koji ima svoju državu, zastavu i dostojanstvo", kazao je u emisiji publicista Rajko Cerović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније