Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 08. 2013. 08:44 >> 10:58
1

BIVŠI POLICAJAC TVRDI

Tražili da prisluškujem Medojevića

Bivši pripadnik Posebne jedinice MUP-a Goran Perović potvrdio je u izjavi za "Dan" navode Brajuška Brajuškovića da je pripremano batinanje Duška Sekulića, nekadašnjeg predsjednika Srpske radikalne stranke za Crnu Goru.

 

Perović je „Danu” rekao da mu je bilo naređeno da prebije Sekulića, i da mu je traženo da tokom predsjedničke kampanje 2008. postavi prislušne uređaje u automobil Nebojše Medojevića.

On je rekao i da je spreman da sve svoje tvrdnje ponovi pred nadležnim sudskim instancama, kao i da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

Između ostalog, ispričao je kako nije pristao da prebije Sekulića, te da je na sopstvenu inicijativu prešao da radi u ZIKS, gdje je i sada zaposlen. Dok je Brajušković bio u ZIKS-u, kako tvrdi, nudio mu je da rade razne poslove.

Perović je rekao da je svojevremeno nezakonito otpušten iz ZIKS-a jer je, navodno, zatečen kako spava na radnom mjestu. Sud je uvažio njegovu žalbu o otkazu i vratio ga na posao.

„Nezakonito sam sklonjen sa posla u ZIKS-u, pa sam se privatno snalazio kako znam i umijem da pošteno preživim dok sud ne donese presudu. U vrijeme dok sam bio bez posla, Pokret za promjene mi je ponudio da radim u obezbjeđenju Nebojše Medojevića, koji je bio predsjednički kandidat. Tada mi je ponuđeno, kako mi je rečeno, po nalogu Božidara Vuksanovića, da postavim prislušne uređaje u Medojevićev automobil i u prostorije njegove stranke. Zauzvrat, kako su mi tada rekli, dobiću 10.000 eura i Vuksanović će me vratiti na posao. To sam odbio jer nijesam želio da učestvujem u prljavim poslovima“, pojasnio je Perović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније