Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

05. 12. 2018. 11:52 >> 11:28

SD BUDVA

Trajno riješiti pitanje privremenih objekata

Socijaldemokrate (SD) Budve zalažu se za trajno rješenje problema privremenih objekata u tom gradu, čiji je broj kako ocjenjuju, odavno prevazišao sve mjere i potrebe grada, kazao je predsjednik OO SD Budva, Petar Ivković.

U toj partiji smatraju da je neophodno sagledati realne potrebe grada i planski pristupiti dokumentu koji će u narednih pet godina regulisati ovu oblast.

"Predlažemo da se ona uredi prema određenim standardima i potrebama grada. Stručan pristup i analiza poslovanja privremenih objekata dala bi odgovor na pitanje koji je optimalan broj objekata za svaku djelatnost koji bi imali ekonomsku opravdanost i održivost. Kad se definiše taj broj lokacija za sve vrste djelatnosti, treba omogućiti zainteresovanim građanima da se putem javne licitacije prijave i nadmeću za njih, u skladu sa svojim interesima. Na ovakav način bismo došli do održivog biznisa i optimalnog broja privremenih lokacija", kazao je Ivković.

U SD-u su sigurni da bi takav pristup umanjio broj privremenih lokacija već za dolazeću sezonu i trajno riješio taj problem.

"To je neophodno za popravljanje imidža našeg grada a obezbijedilo bi i dolazak što kvalitetnijih gostiju, čemu svi težimo", zaključio je Ivković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније