Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

25. 06. 2020. 17:35 >> 17:37
3

"SUMORNA REALNOST BUDVE"

SD: Bivša vlast izgubila zdrav razum

Budvanska koalicija nije izgubila samo vlast u Budvi, već svaku vezu sa realnošću, smatraju Socijaldemokrate Budva.

“Realnost Budve je u ovom trenutku više nego sumorna, blokirani opštinski računi, ogroman pad turističkih prihoda, povratak novog koronavirusa i njegova moguća progresija. Za navedenu koaliciju je sve to u ovom trenutku potpuno beznačajno”, smatraju u SD-u.

Oni su kazali da je za koaliciju u tom gradu jedino važno da, kao što su i najavili, svim sredstvima i po svaku cijenu sačuvaju vlast.

"Vremenom postaje potpuno jasno da budvanska koalicija Demokratski front, Demokrate, URA i Socijaldemokarstaka partija, nije izgubila samo vlast u Budvi, već i zdrav razum i svaku vezu sa realnošću", smatraju u SD-u.

Iz SD-a su kazali da je ta njihova “očajnička želja maskirana u nekoliko teza".

„Ne damo Budvu!“ - Gospodo iz odlazeće koalicije, dok nadahnuto uzvikujete ovu parolu, zaboravljate nešto veoma važno: Budva nijeste samo vi i vaše pristalice”, kazali su iz te partije.

Prema njihovim riječima, u Budvi su većinski ljudi koji se gnušaju ponašanja i atmosfere nekulture i linča koju kreira koalicija.

”Budva su i vaši birači, koji ne žele nerede i nijesu vam dali povjerenje da hajdukujete ispred opštine, nego da odgovorno i stabilno vodite grad. A o tome koliko ste uspješno, kao što kažete, vodili grad, imalo bi puno da se priča”, naveli su iz SD-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније