Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

15. 10. 2018. 14:23   >>  14:01

NA ŽABLJAKU

Otvoreni tereni za male sportove

Na Žabljaku su danas svečano otvoreni tereni za male sportove. U njihovu izgradnju Ministarstvo sporta uložilo je 60 hiljada eura.

Terene su otvorili predsjednik Vlade Duško Marković, ministar sporta Nikola Janović i predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević.

Janović je istakao da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo stavljanje u funkciju terena za male sportove, u čiju je izgradnju Ministarstvo sporta uložilo skoro 60 hiljada EUR.

Kako je kazao, uz već rekonstruisani fudbalski teren sa vještačkom travom, koji je Vlada finansirala iz Kapitalnog budžeta, građanima Žabljaka od danas je na raspolaganju i multifunkcionalni teren na kojem je moguće igrati mali fudbal, košarku, odbojku, rukomet i tenis.

"Podrška za 20 sportskih infrastrukturnih projekata u 15 crnogorskih opština u iznosu od gotovo milion EUR za samo godinu, najbolja je potvrda predanog rada Ministarstva sporta na unapređenju sportske infrastrukture i realizaciji definisanih ciljeva u oblasti sporta iz ekspozea predsjednika Vlade“, naveo je Janović.

Prema njegovim riječima, projekat koji je danas otvoren predstavlja i primjer dobre saradnje Ministarstva sporta i Opštine Žabljak.

"Oni su, udovoljavajući potrebama građana, stvorili dodatni sportski sadržaj koji će biti u funkciji unapređenja ne samo sportske, nego i turističke ponude grada", poručio je Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније