Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 08. 2013. 20:25 >> 20:25

UOČI BAJRAMA

Vujanović i Đukanović čestitali Bajram

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, čestitao je Ramazanski bajram građanima islamske vjeroispovijesti, starješinstvu i Reisu Islamske vjerske zajednice Rifatu Fejziću.

Vujanović je u čestitki naveo da je uvjeren da će »ispunjenjem uzvišenih duhovnih vrijednosti, koje donosi plemenita simbolika mjeseca Ramazana, radost obasjati sve domove".

"Neka to bude podsticaj multinacionalnoj i multikonfesionalnoj harmoniji koje su naše trajno dobro i garant sveopšteg napretka naše Crne Gore i svih njenih gradjana", zaključuje su u čestitki.

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao je Ramazanski Bajram Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim građanima islamske vjeroispovijesti.

"Tradicionalno u ovim prazničnim danima, afirmišući neprolazne vrijednosti zajedničkog duhovnog života, šaljemo jasne poruke za budućnost, da su ljubav, sloga, jedinstvo i solidarnost put činjenja dobrih djela kojim doprinosimo opštem napretku. Neka nas one ohrabre da objedinimo snage u susret predstojećim izazovima, nastavljajući da gradimo društvo međusobnog uvažavanja, tolerancije, suživota i sloge", naveo je Đukanović u čestitki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније