Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

11. 11. 2017. 19:29 >> 19:02
1

PREDSTAVLJANJE PROJEKATA

Uništene table iz kampanje Prijestonice

Jedan dio instalacija postavljenih u okviru kampanje “Pogled na Cetinje 2011 - 2021” uništen je samo nekoliko sati nakon postavljanja, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Prijestonica Cetinje nastavila je aktivnosti u okviru kampanje “Pogled na Cetinje 2011 - 2021”, kreirane povodom usvajanja Zakona o Prijestonici, sa ciljem objedinjavanja realizovanih projekata u proteklom periodu kao i najavom onih budućih, koji će biti i dio “Programa razvoja Prijestonice” za naredni period.

"U proteklih nekoliko dana, kampanja je nastavljena integrisanjem različitih izložbenih instalacija u gradskom jezgru, koja na moderan način prikazuju navedene projekte. Ali uprkos naporima gradske uprave da prezentuju navedene aktivnosti, samo nekoliko sati nakon postavljanja instalacija jedan dio istih je devastiran i oštećen", saopšteno je iz Prijestonice.

Kazali su da se neće obazirati na čin devastiranja instalacija.

"Ovakav huliganski čin sigurno neće zaustaviti gradsku upravu u svojim nastojanjima da stanovištvo redovno obavještava o realizovanim aktivnostima iz minulog perioda, već ćemo ohrabreno nastaviti započetu online kampanju. Pozivamo sve zainteresovane da prate naše društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter) kroz “hashtag” #PogledNaCetinje kao i mapiranje na www.poglednact.me", ističe se u saopštenju.

Iz Prijestonice su saopštili da kampanja prije svega ističe bitnost usvojenog Zakona o Prijestonici, kao i benefite koje će pružiti lokalnom stanovištvu ali i Cetinju, što na razvojnom što na infrastrukturnom planu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније