Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 08. 2017. 09:44 >> 09:28

RTCG I CEROVO

Rekonstrukcija vrtića ide po planu

Uspješno je završen i drugi iz ciklusa projekata "Za ljepše vrtiće", a u septembru počinje rekonstrukcija toaleta u hercegnovskom vrtiću. Riječ je o projektu koji su prije nešto više od godinu počeli da realizuju kompanija Cerovo i Radio Televizija CG. Iz naše kuće poručuju da smo i ovom akcijom pokazali da poslujemo na društveno odgovornim osnovama.

 

Emin Duraković, izvršni direktor kompanije Cerovo gostujući u Jutarnjem programu TVCG kazao je da su završeni radovi u centralnom vrtiću u Nikšiću i da do sada sve ide planiramo dinamikom.

"Moram istaći veliko zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom projekta, a ono što je najbitnije mislim da će mališani ovu godinu početi u ljepštim vrtićima", kazao je Duraković i dodao da je posao bio zahtjevan jer su neki objekti stari i preko 30 godina.

RTCG je ovom akcijom pokazala da je društveno odgovorna kompanija, kazala je urednica Informativnog programa Ljiljana Savić podsjećajući da je realizacija projekta počela prije oko godinu dana.

“Ideju tadašnje v.d. direktorice RTCG Andrijane Kadije, mi kao njeni saradnici smo podržali upriličili sastanak sa kompanijom “Cerovo” i već na prvom sastanku smo znali da će rezultati biti kakvi i jesu - dobri”, poručila je Savić.

Prvi dio akcije se odnosio na rekonstrukciju toaleta u školama, a drugi dio akcije se sprovodi u vrtićima.

“Zajednička odluka je bila da se posvetimo najmlađoj populaciji, jer su oni naša budućnost, oni nas pokreću, i mislim da smo za ovih godinu i nešto funkcionisali na beskrajnom povjerenju i dobroj saradnji”, poručila je Savić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније