Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

01. 08. 2017. 19:33 >> 19:04

PRIJATELJI ŽIVOTINJA

Donirajmo euro za napuštene životinje

NVO Prijatelji životinja Podgorica poziva sve humane građane da svojom donacijom u iznosu od 1 euro pomognu napuštenim i bespomoćnim životinjama.

Kako kažu iz ove NVO, već neko vrijeme se bore sa dugovanjima koja imaju prema veterinarskim ambulantama, privatnim pansionima i prodavnicama hrane za životinje.

"Zbog tih dugovanja, mi nijesmo u mogućnosti da pomažemo životinjama, bez obzira što nije riječ o nekoj velikoj sumi novca. Na žalost mi svakodnevno dobijamo pozive da pomognemo životinjama čiji je život ugrožen, ali zbog pomenutih dugovanja, nama su ruke vezane", kažu iz Prijatelja životinja.

U toj NVO misle da 1 euro nije velika suma novca i da to svako od nas može da odvoji.

"Međutim, upravo ta skromna donacija može spasiti život nekoj bespomoćnoj životinji. Zato vas srdačno molimo da pomognete, a mi garantujemo da ćemo sredstva od donacija  usmjeriti tamo gdje su najpotrebnija, kao što smo i do sada radili", kažu iz ove NVO.

Donacija se, kako navode, može uplatiti na  žiro račun NVO Prijatelji životinja Podgorica: 535-16574-21 kod Prve banke CG. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније