Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2017. 14:56 >> 14:28

"BUDI HUMAN"

Pomognimo Ilini i Kristijanu

Fondacija "Budi Human" apelovala je na građane da pomognu da se skupi novac za liječenje Iline i Kristijana, djevojčice i dječaka koji boluju boluju od cerebralne paralize.

Ilina ima tri i po, a Kristijan 10 godina.

"Malena Ilina je pametna djevojcica koja je naučila da broji, zna značenje riječi, azbuku i razlikuje boje, ali bolest joj ne dozvoljava da raste i da se razvija kao ostala djeca, jer ne može da se kreće. Ilini može biti bolje uz vašu pomoc", saopštila je Fondacija "Budi Human".

Liječenje na privatnoj klinici u Turskoj košta 35.4000 eura, a do sada je sakupljeno 4.013 eura, odnosno potrebno je skupiti preostala sredstva u iznosu 31.386 eura.

"Kristijan je mali heroj, on ne hoda, koristi samo lijevu stranu tijela, ali redovno pohađa drugi razred osnovne škole", kazali su iz Fondacije "Budi Human".

Za njegovo liječenje neophodno je obezbjediti 35.000,0eura.

"Do sada smo skupili 11.525,1 uro i potrebno je obezbjediti preostalih 23.474 eura", navodi se u saopštenju.

Porukom 7 na broj 14543 pomoći će se malenoj Ilini, a slanjem poruke 6 na 14543 Kristijanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније