Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

29. 03. 2024. 15:24 >> 15:24

HUMANOST NA DJELU

Crnogorska porodica iz Berlina obezbijedila sredstva za liječenje petogodišnje Milice

Za Milicu Rašović, petogodišnju djevojčicu iz Podgorice koja boluje od cerebralne paralize, crnogorska porodica iz Berlina uplatila je cjelokupna potrebna sredstva za njeno liječenje koje će se sprovoditi u Srbiji.

"Zahvaljujući donaciji ove humane porodice, petogodišnja djevojčica otputovaće na tretmane robotikom u Srbiju i višak sredstava biće usmjeren na Opšti račun Fondacije Budi human", saopštili su iz Fondacije "Budi human".

Ovo nije prvi put da ova porodica pomaže sredstvima za liječenje djece iz Crne Gore.

Milica Rašović je petogodišnja djevojčica iz Podgorice koja je na rođenju ostala bez kiseonika, zbog čega su određene funkcije oštećene i bori se sa cerebralnom paralizom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније