Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

23. 06. 2017. 22:34 >> 22:07

NP LOVĆEN

Sjutra nindža izazov na "Boot camp"-u

Veliki broj ljudi iz zemlje i inostranstva okupiće se sjutra u Nacionalnom parku Lovćen kako bi učestvovao u nindža izazovu "Boot camp"-a i savladali brojne zabavne prepreke.

Kako su istakli organizatori, biće i staza s preprekama za najmlađe, ali i rekreativce, koji žele da, bez pritiska, provjere svoje tijelo na preprekama visokim i do 15 metara.

"U nedjelju, 25. juna nastupaju takmičari koji će imati priliku da pojedinačno, ili u timu, pređu oko 45 prepreka, a najveći neprijatelj u tom pohodu biće im vrijeme. Kako bi sve prošlo u najboljem redu i potpuno bezbjedno, timovi `BootCamp`-a i Avanturističkog parka organozivaće za sve učesnike posebnu obuku prelaska staza", poručili su oni.

Organizatori su kazali da sve pojedinosti zainteresovani mogu naći na njihovom sajtu, kao i da su pripremili poebne pakete i medalje za pobjednike.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније