Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

27. 01. 2017. 15:51 >> 15:26

HUMANITARNA AKCIJA

Nikšić: Sjutra koncert za Selenu

Rokenrol bendovi iz Nikšića održače sjutra humanitarni "Koncert za Selenu" u sali JU "Zahumlje" s početkom u 20 sati, a sav novac skupljen od prodaje karata, čija je cijena dva eura, biće uplaćen kao pomoć za operaciju djevojčice kojoj je dijagnostifikovan kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži.

"Pozivamo sugrađane, ljubitelje muzike i rockenrolla da sjutra veče dođu u Zahumlje i da kupovinom ulaznice, čija cijena iznosi simboličnih dva eura, podržimo ovu akciju koja prije svega želi da podstakne ljude na solidarnost i humanost", istakao je  inicijator akcije Petar Šundić

U programu će učestvovati Dino Kapetanović i Veljko Vučurović (acoustic Autogeni Trening), Bend Zli, Bend Štrajk Mozga, Petar Šundić i Dino Kapetanović, "Punkriot"," Willie and Grounskeepires", "Podroom".

Akciju je organizovao "Bedem fest", ur podršku Alfa Centra, Opštine Nikšić, JU „Zahumlje“ kao i kompanije Ras Pres, koja je besplatno odštampala ulaznice.

Više informacija na https://www.facebook.com/events/1799793843594179/.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније