Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 03. 2019. 14:40 >> 20:36
16

AGRESIVNIJI OBLIK

Seleni se vratio kancer, slijedi nova borba

Malena Selena Mandić koja je prošle godine pobijedila kancer, ponovo će morati da se bori protiv teške bolesti koja se vratila u još agresivnijem obliku, objavili su njeni roditelji.

 

U Fejzbuk objavi na stranici Pomoć za Selenu navodi se da se bolest nije iskorjenila i da se brzo širi. Selena se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se liječi. 

"Dragi prijatelji,

Želimo da podijelimo sa vama vrlo tešku vijest, Selenin kancer se vratio u još agresivnijem obliku koji se brzo širi.
Iako je posljednjih dvije godine i tri mjeseca bila liječena po najmodernijem protokolu za neuroblastomu, bolest se nažalost nije iskorijenila.

Poslije pauze od nepunih pola godine došlo je vrijeme da probamo još jednom da spasimo Selenin neprocjenjivi život. Selenin duh je nepokoriv i vedar, njena dobrota razara sve crne misli i pretvara ih u ljubav. Zato imamo i nadu.

Prijatelji, hvala vam na svoj podršci do sad. Znamo da ćemo imati vaše misli, želje i molitve i znamo da ćemo zbog toga biti jači", navodi se u objavi.

Roditelji su se zahvalili Fondaciji Budi Human koja je odmah stupila u kontakt sa njima i ponudila se da pomogne u daljem liječenju.

 

Malena Selena, uspjela je prije dvije godine da ujedini sve medije i građane Crne Gore, kada je za njeno liječenje, za manje od 48 sati, skupljeno 200.000 eura. 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније