Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

13. 09. 2016. 09:31 >> 09:12
2

CIJENE PIĆA

Hilton: Espreso 1.60, točeno 1.90 €...

Očuvanje tradicije nekadašnjeg hotela ,,Crna Gora“, prepoznatljivog okupljališta generacija Podgoričana, biće izazov, ali i prednost novootvorenog ,,Hiltona“. On već dobija prve redovne goste. Kao što se podrazumijeva, ponuda pića je, malo je reći, raznovrsna.

Od više vrsta kafe, preko osvježavajućih napitaka i sokova, do bogate ponude alkoholnih pića, piva i vina. Cijena šoljice vrhunskog espresa kreće se od 1.60 eura, kafu sa šlagom i sladoledom valja platiti 2.80, kapućino 1.80, a nes-kafu 2.50. Čaša točenog piva je 1.90, hajneken je 3.60, bavarija 2.60, tuborg 2.80...

Voćni i gazirani sokovi su 2.40, limunada je tri eura, a cijeđeni  sokovi su 3.80. Od ,,kratkih“ pića likeri su 2.90, domaća lozovača 2.40 a ,,dunja“ 2.80. Naravno, ima i skupljih pića – čašu votke ,,finlandia“ valja platiti 3.40, a najskuplja je ,,grej gus“ 6.90.

Tekila je 3.40, koliko košta čašica viskija ,,balantajns“. Cijena ,,džoni vokera“ se, u zavisnosti od starosti, kreće od 3.40 (crveni) do 16 eura (plavi). Najskuplji viski je ,,čivas rigal rojal salut 62 gan“ - za uživanje u čašici tog pićatreba platiti 145 eura.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније