Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

04. 06. 2016. 07:59 >> 07:41

ORGANIZUJE FENIX CG

Donatorska večera za Pedijatriju

Udruženje roditelja djece oboljele od dječjeg kancera Fenix Crna Gora, uz podršku Kliničkog centra Crne Gore, organizovaće sjutra donatorsku večeru povodom prikupljanje novca za renoviranje dijela Odjeljenja pedijatrije i adaptaciju tog prostora za liječenje djece oboljele od raka.

Iz Udruženja su podsjetili da su, imajući u vidu postojeću situaciju i uslove u kojima se liječe djeca oboljela od raka u Crnoj Gori, u februaru pokrenuli humanitarnu akciju u cilju renoviranja Odjeljenja dječje pedijatrije.

“Humaniranu akciju je podrzalo 35 institucija i organizacija iz Crne Gore koje su uplatile novčana sredstva za adaptaciju prostora”, kaže se u saopštenju. 

Navodi se da će na donatorskoj večeri govoriti predsjednica udruženja Fenix Dijana Stojanović, načelnica Odjeljenja dječije hematologije Maja Kavarić i medicinski direktor Kliničkog centra Vladimir Dobričanin.

“Donatorska večera će biti prilika da se, još jednom, ukaže na značaj ovog pitanja, razgovara o izazovima i planovima u ovoj oblasti, ali i pošalju poruke podrške i ohrabrenja djeci oboljeloj/liječenoj od raka”, pojasnili su iz Fenixa.

Sponzor donatorske večere je kompanija Plantaže "13. Jul“, a medijski sponzor humanitarne akcije RTCG. Donatorska večera će biti organizovana u restoranu „Mareza“, sa početkom u 20 sati.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније