Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

29. 03. 2019. 19:50 >> 19:14

GOJKOVIĆ PRED MARSEJ

Ako budemo na nivou, imamo šanse za dobar rezultat

Vaterpolisti Jadrana doputovali su u Marsej, gdje ih čeka prvi duel finala Evrokupa a do početka utakmice (sjutra u 20h) odradiće dva treninga. Trener Novljana Vladimir Gojković vjeruje da ako ekipa bude na nivou, biće blizu dobrog rezultata.

"Uglavom smo uradili ono što smo željeli, u proteklom periodu igrači su zaista radili dobro. Ako budemo bili na nivou na kojem možemo biti, vjerujem da imamo šanse da napravimo dobar rezultat“, rekao je Gojković.

Kapiten Jadrana, Marko Petković, rekao je da ekipa jedva čeka da meč počne.

"Ekipa je spremna i izuzetno moitivsana. Ostala su nam još dva treninga da definišemo neke taktičke finese. Željno čekamo sutrašnji meč“, poručio je Petković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније