Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: B.V.

02. 02. 2017. 14:40 >> 14:18

TURNIR U MAĐARSKOJ

Gojković objavio spisak za pripreme

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, objavio je danas širi spisak igrača za pripreme u Herceg Novom.

 

Navodi se da će crnogorski selektor nakon priprema odrediti igrače koji će nastupiti na međunarodnom turniru Volvo kup, koji će od 10. do 12. februara bit odigran u Budimpešti.

Pozvani su:

Budva: Stefan Kovačević, Bogdan Đurđić, Blažo Mitrović, Savo Ćetković, Lazar Manojlović.

Primorac: Janko Krivokapić, Matija Brguljan, Danilo Adžić, Dimitrije Kriještorac, Nikolas Saveljić.

Jadran Carine: Miloš Šćepanović, Slaven Kandić, Stefan Vidović, Bojan Banićević, Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Aleksa Ukropina, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Đuro Radović.

Kataro: Miroslav Perković.

MVLC Miškolc: Saša Mišić.

Steaua: Nikola Murišić.

Saopšteno je da će se ekipi u Budimpešti priključiti Draško Brguljan (OSC), Aleksandar Ivović (Pro Reko) i Uroš Čučković (Eger).

Gojković je kazao da je kao i prošle godine imao problem da sastavi ekipu, navodeći da zbog obaveza u nacionalnim šampionatima nije mogao da računa na igrače iz Njemačke i Italije.

"Dragan Drašković je povrijeđen, čeka ga pauza od dvije do pet nedjelja. Što se tiče igrača iz domaćih klubova, malo smo promijenili spisak u odnosu na Nikšić. Odlučili smo da pozovemo skoro sve igrače koji igraju na poziciji centra, jer smo prošle godine bili u deficitu na tom mjestu. I upravo ćemo u ta tri dana više pažnje posvetiti toj poziciji", kazao je Gojković.

On je kazao da su ostali igrači konkurišu za Budimpeštu.

"Sparingovaćemo sa Dinamom iz Moskve prije odlaska na turnir", kazao je Gojković.

Okupljanje igrača zakazano je za 6. februar (10 sati) u teretani Instituta Simo Milošević u Igalu.

Na turniru Volvo kup pored crnogorske i selekcije domaćina, nastupiće još reprezentacije Hrvatske i Slovačke.

Crna Gora će u prvom kolu, 10. februara, igrati sa Hrvatskom, dan jasnije sastaće se sa Mađarskom, a u nedjelju sa Slovačkom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније