Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: S.V.

25. 12. 2016. 18:44 >> 18:21

GOJKOVIĆ PORUČIO

Vratili smo se u vrh svjetskog vaterpola

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković kazao je da su se “ajkule” u 2016.godini vratile u vrh ovog sporta u svijetu i da će sada nastojati da se tu zadrže što duže.

"Ajkule" su izgubile finale Evropskog prvenstva u Beogradu od domaćina Srbije, dok su na Olimpijskim igrama u Riju bile četvrte. Gojković kaže da su mu osjećanja pomiješana kada se osvrne na godinu koja broji posljednje dane...

“Osjećanja su mi malo pomiješana kada je godina koja se bliži kraju u pitanju. Osvojili smo srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, smatram da je to veliki uspjeh. U finalu smo, poslije velike borbe, poraženi od Srbije koja je dominantna selekcija u posljednjih nekoliko godina. Na Olimpijskim igrama smo bili četvrti. Slažem se da to nije loš rezultat, ali ostao je žal za medaljom. Samo malo sreće nam je nedostajalo da stignemo do cilja, ali… Ono što je najvažnije je da smo Crnu Goru vratili u sam vrh svjetskog vaterpola i sada moramo da nastojimo da se tu zadržimo što duže. Ipak, ostao je žal zbog toga što nismo stigli do postolja u Riju. Sanjali smo o njemu“,  kazao je Gojković, prenosi reprezentacija.me.

Gojković se osvrnuo i na stanje u klubovima na ovim prostorima. Nedostatak finansija se nadoknadi velikim entuzijazmom, ali to ne može dugo da traje, poručuje naš selektor.

„Bez pomoći gradova, sponzora i države teško je obezbijediti normalno funkcionisanje klubova. Za sada se snalazimo, umjesto finansija, za sada, pobeđuju motiv i entuzijazam, ali to ne može dugo da traje“, rekao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније