Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

16. 04. 2024. 10:57 >> 10:57
Čitaj mi:

skandal drma tenis

Brazilski teniski sudija namještao mečeve

Brazilski teniski sudija Antonio Kasa suspendovan je na sedam godina i šest mjeseci nakon što je priznao optužbe za korupciju i kršenja pravila povezana sa klađenjem, objavila je Međunarodna agencija za teniski integritet (ITIA).

Brazilski sudija je kažnjen i sa 8.000 dolara i uslovnom kaznom od 17.001 dolara zbog kršenja Teniskog antikorupcijskog programa(TACP).

"Kasa je priznao sedam kršenja TACP-a, uključujući pokušaj počinjenja kaznenog djela korupcije, manipulaciju bodovanjem meča u svrhu klađenja i omogućavanje klađenja", objavila je ITIA.

ITIA je navela da je Kasa u potpunosti sarađivao sa istragom, a suspendovan je do 27. septembra 2031. godine.

Za to vrijeme zabranjeno mu je da sudi ili prisustvuje bilo kojem teniskom događaju odobrenom od zvaničnih teniskih organizacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније