Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

31. 03. 2024. 08:55 >> 08:55
Čitaj mi:

AMERIKANKA ODLUČNA

Kolins i pored osvajanja Majamija ne odlaže penziju: Ne namjeravam da promjenim odluku

Danijel Kolins je sinoć iznenađujućom pobjedom protiv Elene Ribakine u finalu Mastersa u Majamiju, osvojila najveći trofej u svojoj karijeri.

Teniserka koja je trenutno 53. na WTA listi međutim i pored ovakvog trijumfa ne odustaje od svojih planova, a to to je da se penzioniše na kraju sezone.

"Hvala svima na ovakvim pitanjima, nadam se da imaju pozitivnu konotaciju, ali ne namjeravam da mijenjam svoju odluku. Znam da mnogo ljudi voli da gleda kako igram. Međutim, kao što sam više puta rekla, imam probleme sa zdravljem koji čine moji život van terena komplikovanim. Nadam se da će svi poštovati moju odluku jer je lične prirode", kazala je Kolins.

Američka igračica je kazala i da već neko vrijeme ne uspijeva da postane majka, pa da joj prestanak igre doprinosi da se maksimalno posveti tome.

Ona je juče postala najsalbije ranginrana šampionka Majamija (53. prije Majamija, od ponedjeljka već skok na 22. mjesto), a tek treća teniserka koja osvaja ovaj masters po prvi put a da ima 30 godina. Prije nje se to desilo Kris Evert 1986. godine kao i prošlogodišnjoj šampionki Petri Kvitovoj.

Kolins najavljuje "oproštaj sa stilom".

"Želim da osvojim svaki turnir na kome ću igrati do kraja godine. Želim da dam sve, da pokažem moj najbolji tenis. Već sam ostvarila želju da osvojim prvu titulu na WTA 1.000 u karijeri", kazala je Amerikanka.

Ostaje da se vidi da li će da se penzioniše kalendarski na kraju godine, ili će to uraditi na posljednjem GS u sezoni US openu.

"Odluku o tome ću donijeti kad za to bude vrijeme", kazala je Kolins.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније