Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

12. 05. 2014. 10:15 >> 10:26

RAFIN STRIC

Toni: Kei zaslužio titulu

Stric i trener najboljeg tenisera svijeta Rafaela Nadala, Toni rekao je da Španac nije zaslužio titulu na Mastersu u Madridu, već Japanac Kei Nišikori.

 

Nadal je osvojio Masters u Madridu pošto mu je japanski teniser predao meč u finalu, pri rezultatu 3:0 za Španca u trećem setu. Prethodno je Nišikori osvojio prvi set sa 6:2, a prvi reket svijeta uzvratio sa 6:4.

„Nijesmo zaslužili pobjedu, Nišikori ju je zaslužio, igrao je bolje tokom celog meča. Imali smo sreće, nijesmo se uopšte vratili u meč, već je on bio povrijeđen“, rekao je Toni Nadal.

U prvom setu japanski teniser je bio sjajan, a Nadal nije imao rješenja za njega. Međutim, kako su bolovi u leđima bili sve jači, Španac se vratio u meč i došao do preokreta.

„Posle ranih brejkova, Rafa je postao nervozan, a njegov protivnik je igrao na nevjerovatno visokom nivou“, rekao je trener najboljeg tenisera svijeta.

Nišikori je istakao da mu je žao što se meč završio predajom, ali je zahvaljujući sjajnim igrama ove nedjelje zaslužio mesto među najboljom desetoricom na svetu.

„Žao mi je zbog svega što se desilo, zbog svih koji su bili ovde i koji su gledali meč. Nažalost, trpio sam velike bolove i previše me je boljelo da bih se borio do kraja“, naglasio je Nišikori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније