Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 03. 2014. 22:13 >> 22:18
4

MASTERS (MAJAMI)

Đoković furiozno do trofeja!

Jubilarni četrdeseti međusobni okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala protekao je u dominaciji srpskog tenisera koji je u finalu Mastersa u Majamiju stigao do drugog ovosezonskog trofeja impresivnom igrom 6:3, 6:3.To je Novakova 43. titula u karijeri, a četvrta na Floridi, poslije 2007, 2011. i 2012. godine.

Đoković i Nadal nijesu dozvoljavali rivalu da napravi brejk na početku, odnosno do rezultata 2:2. Nakon što je osvojio i treći gem, Đoković je na servis Španca poveo 30:0, a potom i iskoristio brejk loptu, za 4:2.

Srpski teniser je rutinski zadržao stečenu prednosti, i na kraju dobio prvi set sa 6:3.

Đoković je nastavio u istom ritmu i na startu drugog seta i odmah stigao do brejka.

Đoković je u narednom gemu i uz malo problema valorizovao brejk, da bi potom Nadal bio ubjedljiv na svoj servis.

Srpski teniser je u petom gemu propustio brejk šansu, ali ga propuštena šansa nije poremetila. lako je osvojio naredni servis gem, dok je Nadal igrao u grču pa je jedva stigao do 4:3. Đoković je odbranio svoj servis i u narednom gemu odigrao savršeno i drugim brejkom u setu stigao do 6:3 i titule u Majamiju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније