Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

14. 01. 2014. 18:53 >> 18:53

VRUĆINE

Dančević: Igraćemo dok neko ne umre

Kanadski teniser Frank Dančević onesvijestio se zbog vrućine tokom meča sa Benoom Perom, a poslije poraza u tri seta kritikovao je organizatore.

“Ovo je nehumano i nije fer ni prema kome – igračima, navijačima, tenisu. Igrači se povlače i onesvešćuju se. Igrao sam mečeve u pet setova cijelog života i sada sam se onesvijestio od toplotnog udara poslije set i po, to nije normalno“, rekao je Dančević i dodao:

“Mnogo je igrača koji se žale da je jednostavno prevruće za igru, ali oni će i dalje stavljati mečeve po ovakvoj vrućini sve dok neko ne umre. Bio sam jako blizu da predam meč, poslije nijesam ni trčao toliko. Nijesam bio umoran, samo sam osjećao da mi je temperature tijela previsoka“.

Sa njim je saglasno mnogo kolega, što tenisera, što teniserki.  Između ostalih oglasila se I Karolina Voznijacki.

“Stavila sam flašicu sa vodom na teren, a onda je počela malo da se topi. Onda znate da je stvarno vruće“, kazala je Karolina.

Džon Izner slikovito je opisao koliko je vruće.

„Kao u rerni, kao kada otvorim rernu i vidim da je krompir gotov, eto tako je“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније