Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V [ Beta ]

03. 05. 2022. 19:52 >> 19:53

NEKADA 5. TENISER SVIJETA

Kevin Anderson završio karijeru

Južnoafrički teniser Kevin Anderson objavio je danas da je odlučio da završi svoju 15-godišnju profesionalnu karijeru.

"Ne sećam se trenutka u svom životu kada nisam igrao tenis. Počeo sam ovo putovanje prije 30 godina, kada mi je otac stavio reket u ruke i rekao mi da mogu da budem jedan od najboljih igrača na svijetu ako sam spreman da radim naporno", napisao je 35-godišnji Andreson na društvenim mrežama.

 

"Od tada, tenis me je vodio daleko od mojih korijena u Johanesburgu i dao mi je cio svijet. Doživeo sam toliko različitih emocija i izazova - ovaj sport može da bude uzbudljiv, ali istovremeno i usamljenički. Imao sam uspone i padove, ali ne bih to mijenjao ni za šta. To putovanje mi je pomoglo da postanem čovjek kakav sam danas", dodao je on.

Nekadašnji peti teniser svijeta je u karijeri osvojio sedam ATP titula i stigao do dva grend slem finala. On je u finalu Otvorenog prvenstva SAD 2017. godine izgubio od Rafaela Nadala, a godinu dana kasnije od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Anderson, koji je tenisom počeo profesionalno da se bavi 2007. godine, tokom karijere zaradio je više od 17 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније