Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

12. 01. 2020. 16:12 >> 16:09
4

PREOKRETOM DO TROFEJA

Teniseri Srbije osvojili ATP kup

Teniska reprezentacija Srbije osvojila je danas ATP kup u Sidneju, pošto su Novak Đoković i Viktor Troicki u odlučujućem meču dublova pobijedili Felisijana Lopesa i Pabla Karena Bustu poslije dva seta, 6:3, 6:4.

Srpski tim pobijedio je poslije sat i 15 minuta.

Španci su dobro počeli, već u prvom gemu prvog seta napravili su brejk, a ubrzo su poveli i sa 3:1. Srpski tim je poslije toga zaigrao bolje, vezao je pet gemova i poveo je u meču.

Đoković i Troicki su na početku drugog seta oduzeli servis protivnicima, a zatim su poveli sa 3:1. Oni su sačuvali prednost brejka, posljednji gem u meču osvojili bez izgubljenog poena i ostvarili veliku pobjedu.

Đoković je igrao u dublu nedugo nakon što je izjednačio u finalu na 1:1, pobjedom protiv protiv Rafaela Nadala sa 6:2, 7:6.

Španija je u finalu povela pošto je Roberto Bautista Agut pobijedio Dušana Lajovića sa 7:5, 6:1.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније