Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 10. 2017. 14:54 >> 14:24

ZAVRŠNI MASTERS

Voznjacki savladala Venus i osvojila trofej

Danska teniserka Karolina Voznjacki osvojila je titulu na završnom WTA turniru u Singapuru, pošto je danas u finalu pobijedila Amerikanku Venus Vilijams sa 6:4, 6:4.

Voznjacki je ovim trijumfom osvojila najvažniji trofej u karijeri, ali je i prekinula negativan niz koji je imala u duelima protiv Venus Vilijams. Ona je, naime, upisala tek prvu pobjedu u međusobnim duelima pošto je prethodnih sedam izgubila, uz samo jedan osvojen set.

S druge strane, Vilijams nije uspjela da po drugi put, posle 2008. godine, trijumfuje na završnom turniru, i osvoji svoj jubilarni 50. trofej u karijeri.

U prvom setu je viđeno čak pet brejkova, a jedan više je napravila Voznjacki. Ona je u desetom gemu prvog seta lako oduzela servis protivnici, iskoristila je prvu set loptu i povela sa 1:0.

Od tog momenta je na terenu postojala samo jedna teniserka. Voznjacki je sjajno igrala u drugom setu, povela je sa velikih 5:0 i činilo se da će vrlo lako stići do pobjede.

Vilijams se, međutim, tada "probudila", vezala je četiri gema i smanjila na 5:4. Amerikanka je potom servirala za izjednačenje u setu, ali je Voznjacki napravila odlučujući brejk i tako osvojila najveći trofej u karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније