Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z. [ Beta ]

09. 11. 2021. 16:55 >> 16:56

POČINJE SJUTRA

Poznati sastavi grupa za WTA finale u Gvadalahari

Bjeloruska teniserka Arina Sabalenka i Čehinja Barbora Krejčikova postavljene su za prvog i drugog nosioca na WTA finalu u Gvadalahari, čiji je žrijeb održan danas.

Sabalenka, druga teniserka svijeta će igrati u Grupi Čičen-Ica sa Grkinjom Marijom Sakari (šesta na svijetu), Poljakinjom Igom Švjontek (deveta igračica na WTA listi) i sa španskom igračicom Paulom Badosom (10. na svijetu).

U Grupi Teotivakan igraće Krejčikova, njena sunarodnjakinja Karolina Pliškova (četvrta teniserka svijeta), španska teniserka Garbinje Mugurusa (peta igračica svijeta) i Estonka Anet Kontavejt (osma na svijetu).

Krejčikova je jedina ovosezonska osvajačica Gren slem turnira (Rolan Garos), koja će nastupati na završnom mastersu.

Sezonu je ranije završila prva teniserka svijeta Ešli Barti, koja je bila posljednja pobjednica završnog mastersa, održanog 2019. godine.

WTA finale u Meksiku počinje u srijedu i završava se 17. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније