Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: S.V. [ Beta ]

26. 04. 2017. 17:16 >> 16:49

NA 36 MILIONA EURA

Uvećan nagradni fond na Rolan Garosu

Nagradni fond na ovogodišnjem Rolan Garosu biće uvećan za 12 odsto na 36 miliona eura, pa će pobjednici u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiti po 2,1 milion.

Direktor drugog teniskog Grend slem turnira u sezoni Gi Forže rekao je danas da je ukupan fond od 36 miliona eura veći za četiri miliona u odnosu na prošlu godinu.

Najveće uvećanje od 16 odsto je za igrače koji izgube svoje mečeve između prvog kola i četvrtfinala.

Pobjednici u obje konkurencije dobiće po 2,1 milion eura, što je za 100.000 eura više u odnosu na prošlu godinu.

Takmičenje na Rolan Garosu počinje 22. maja, a titule će braniti Španjolka Garbinje Mugurusa i srpski teniser Novak Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније