Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

04. 04. 2017. 18:34 >> 23:19
2

1. KOLO U ČARLSTONU

Osmi uzastopni poraz Kovinić

Nastavljena je loša serija Danke Kovinić u ovoj godini. Najbolja crnogorska teniserka je na startu turnira u Čarlstonu doživjela osmi uzastopni poraz na WTA turu.

Kovinić je u 1. kolu turnira na zelenoj šljaci u Južnoj Karolini poražena od 19-godišnje Ruskinje Darje Kasatkine, 42. teniserke svijeta.

Meč je trajao tačno sat vremena, a Novljanka je poraženo ubjedljivo, osvojila je samo tri gema (1:6, 2:6).

Kovinić je na startu meča izgubila prva dva servisa, osvijla je tek peti gem za 4:1, a Ruskinja je set završila kako je i startovala - novim brejkom.

Ruskinja je u drugom setu još dva puta oduzela servis našoj teniserki, koja u dva seta nije uspjela ni da zaprijeti, pošto nije imala nijednu brejk-šansu

Kasatkina će u 2. kolu igrati protiv Portorikanke Monike Pui.

Novljanka će zbog ovog poraza izgubiti poene i najvjerovatnije ponovo nazadovati na WTA listi, na kojoj ove nedjelje zauzima 82. poziciju, pošto je u Čarlstonu prošle godine stigla do 2. kola.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније