Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 01. 2015. 21:24 >> 21:20

SP - KATAR

Kaneljas srušio Dansku, Francuska rutinski

Španija i Francuska su zakazale okršaj u polufinalu Svjetskog šampionata u Kataru. "Furija" nakon drame savladala Dansku 25:24, dok su "Pijetlovi" savladali Sloveniju 32:23.

Španija je imala više koncentracije u samom finišu, u vrlo izjednačenom meču, koji su obilježili spektakularni golovi i odbrane.

Desetim golom Rivere Španci su poveli 24:23, a do kraja je ostalo pola minuta. Danci su međutim, preko Larsena izjednačili, ali da meč ne ode u produžetke pobrinuo se  Kaneljas koji je pogodio dvije sekunde prije kraja i odveo Španiju u polufinale.

Najefikasniji u Španiji bio je pomenuti Rivera sa 10 golova, dok su Entrerios i Kaneljas dali po pet. Dance su predvodili Egert i Hansen sa po 6 pogodaka.

"Crvena furija" je tako zakazala polufinalni okršaj sa Francuskom koja je bez problema savladala Sloveniju.

Karabatić i drugovi su već do odmora riješili pitanje pobjednika 18:10, a potom u drugom dijelu lako čuvali prednost (32:23).

Narsis sa šest i Nikola Karabatić sa pet bili su najefikasniji kod "pijetlova", dok je Zvizej postigao šest za Slovence.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније