Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

31. 08. 2014. 10:58 >> 10:57

NAKON PRVOG MJESTA

Adžić: Pripreme idu planiranim tokom

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da pripreme aktuelnih vicešampionki Evrope idu planiranim tokom, te da je zdravstveni bilten povoljan, a da jedini problem predstavlja činjenica da će ''plave'' tokom septembra i oktobra teško pronaći protivnika za kontrolne mečeve jer počinju nacionalna prvenstva u većini država.

 

 

Budućnost je sa tri pobjede (Podravka, Krim i Mihalovce) osvojila tradicionalni turnir u Koprivnici koji je jedna od najjačih provjera uoči početka nove sezone, u kojoj ''plave'' imaju visoke ambicije.

U dosadašnjih šest kontrolnih mečeva, Radmila Petrović i saigračice ostvarile su pet pobjeda i pokazale da su na pravom putu da spremno dočekaju sredinu oktobra i početak Lige šampiona.

- Kao što sam i očekivao djevojke su pružile dobra izdanja u sva tri meča i djelovale su “lakše” na terenu poslije dvije sedmice priprema. Odbrana je takođe, bila na visokom nivou i počinje da dobija one konture koje su potrebne i po čemu smo prepoznatljvii u Evropi. Sve igračice su dobile priliku, dale svoj doprinos i zasluženo smo ostvarili tri pobjede protiv kvalitetnih protivnika. Odradili smo sve što je bilo planirano u dosadašnjem dijelu priprema. I zdravstveni bilten je povoljan i sve ide planiranim tokom. Jedini problem predstavlja činjenica što je tokom septembra i oktobra veoma teško organizovati kontrolne mečeve i pronaći protivnike jer počinju nacionalna prvenstva u skoro svim zemljama. To ćemo morati da nadoknadimo kvalitetnim radom i sparingom protiv muških timova, kako bi spremno dočekali početak Lige šampiona. Imamo jedan jači mikro ciklus u Podgorici naredne sedmice, a onda od 8. do 13. septembra idemo na pripreme u Baru – rekao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније