Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

10. 04. 2024. 10:41 >> 10:51
Čitaj mi:

lavice otputovale za njеmačku

Ivona Pavićević: Velika želja da se ide u Pariz, Njemačka favorit

Lavice su otputovale za Ulm gje ih čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu na ljeto. Prva prepreka na tom putu im je reprezentacija Paragvaja u četvrtak od 20.15, prenos na TVCG2.

Reprezentativka Ivona Pavićević očekuje tešku borbu u kvalifikacijama za Olimpijske igre gdje ih čekaju ozbiljni protiovnici. 

"Sigurno da je ovo najveći izazov do sad i najveći san svih nas. Očekuju nas teške kvalifikacije, biće velika borba ali želja je velika da se ide u Pariz tako da vjerujemo da ćemo uspjeti u tome. Naravno da će biti teško, očekuju nas ozbiljni protivnici, ozbiljne reprezentacije ali nas krasi velika energija, borba i želja. Sigurno da ćemo uspjeti u tome. Vjerovatno je Njemačka favorit jer se igra kod njih, Slovenija je takođe odlična reprezentacija ali i mi smo. Sigurno da je Njemačka najveći favorit" istakla je Ivona Pavićević.Tatjana Brnović takođe očekuje veliku borbu a ko bude hladnije glave taj će i slaviti. 

"Spremne jesmo, jedva čekamo, što prije počnemo, što prije krenemo to bolje za nas. Ovoliki ulog je na svake četiri godine tako da mogu reći da je ulog prevelik, možda i najveći do sad. Očekujem jednu veliku borbu, ogromnu želju i da se to jasno vidi na terenu i da pokažemo zašto smo došle i da ostavrimo naš cilj. Slovenke poznajemo sve zbog toga što smo igrale mnogo sparing mečeva sa Krimom ali i sa slovenačkom reprezentacijom. Tako da nam nisu nepoznanica. Sigurno nećemo biti mi njima a ni one nama neko iznenađenje. To će biti velika borba, ko bude hladnije glave i spremniji i idgovori izazovu u datom momentu taj će slaviti. Previše se znamo (Dragan Adžić), kao trener nas je vodio kroz reprezentaciju i klub. Kao što sam rekla, Itana i ja igramo kod njega, on nas vrlo dobro zna kao i mi njegov sistem , tako da mislim da neće biti velikih iznenađenja".

RASPORED „LAVICA“

četvrtak

Crna Gora – Paragvaj (20.15)

subota

Crna Gora – Njemačka (14.15)

nedjelja

Crna Gora – Slovenija (16.00)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније